Hoe werkt het?

Je kunt kiezen voor een door ons geschreven rol of je schrijft zelf iets. Hoe dan ook, we weten graag wat je van plan bent. We kunnen je vragen om je plannen bij te sturen. Dit omdat we proberen een balans te houden tussen bijvoorbeeld kunstenaars en gezagsdragers. In principe is het wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Voorbereiding

Je krijgt een vragenlijst als je hebt ingeschreven. Daarin geef je je voorkeuren aan. Je kunt een paar vragen beantwoorden en wat achtergrondinformatie voor je rol meegeven als je dat al weet. Je kunt natuurlijk ook altijd hulp vragen als je er niet uitkomt.

Als je er uit bent, krijgen we graag een korte omschrijving van je personage, maximaal een half A4. Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig naar je antwoorden, maar dit is vooral voor jou een manier om op de dag zelf niet vanaf nul te hoeven beginnen. We hoeven geen pagina’s achtergrond van je, maar het is fijn als je nadenkt over wat je wilt bereiken of welke dingen je interesse hebben. We kunnen dan ook bijsturen als we denken dat het beter iets anders kan.

De larp zelf

We zien je graag op tijd voor de workshop om 19.00 op vrijdag. We spelen rond de workshop al even een kort stukje.

Als je zaterdagochtend wakker wordt, ben je in je rol. We maken een aantal sprongen in de tijd, waarvoor we het spel even pauzeren. Afgezien daarvan blijf je in je rol tot en met de lunch op zondag.

Na de lunch krijg je een debriefing van ongeveer een uur.