Crew Zomerkamp II

Janou
Naast een tijdje als crewlid bij Lore-Ley heb ik meegewerkt als NPC en verhaalcrew bij Evolution Events. Daarnaast was ik al jaren vooral NPC. De naam One Odd Orange is afgeleid van mijn nickname bij Lore-ley larp: Sister Orange.

Na deze kijkjes in de keuken begon ik na te denken over het soort evenement wat ik zelf zou willen maken. Ik speel zelf graag redelijk plotloze larps met veel ruimte voor spelerinbreng. Samen anderen wil ik dit soort larps organiseren. In het verleden organiseerde ik met Ylva en anderen Waterplaats en verschillende short larps, zoals Here is My Power Button.

Roos
Ik crew onder meer voor science fiction larp Frontier.
In Zomerkamp run 1 was ik speler. Nu zorg ik dat we in run 2 rekening houden met de goede en slechte punten van de vorige keer.

Simone
Ik larp inmiddels ruim tien jaar, als speler en NPC bij allerlei organisaties. Voor Zomerkamp 1 heb ik de organisatoren van One Odd Orange ondersteund en meegeschreven aan de personages. Dat beviel goed, dus ik ben weer aan boord voor run 2!

Xander
Xander kookt graag voor grote groepen. Hij vindt het een uitdaging om eten in de stijl van het evenement te bedenken. Xander zal tijdens het evenement het eten voor ons verzorgen.

Facebookgroep Zomerkamp II
Contact

Zomerkamp wordt mede mogelijk gemaakt door Evolution Events. Maar dit blijft 100% een One Odd Orange-evenement.